La Casa Ristorante

Olasz ízvilág, magyar vendéglátással 

A La Casa Ristorante 2020 elején nyitotta ki kapuit, hogy elkápráztassa alföldi kisvárosunk, Szentes lakóit és az ide látogatókat. A fő célunk, hogy vendégeinket egy szempillantás alatt egy olasz halászfalu hangulatába varázsoljuk, mind ízvilágban, mind környezetben. Ezt fogja szolgálni a nyári szezon beköszöntével megnyíló teraszhelységünk is. 

Alapanyagok

Alapszabályunk: Az igazán jó étel csak friss alapanyagból készülhet. Ezért is járunk rendszeresen a piacra, hiszen szakácsunk elsősorban a friss hazai alapanyagokban hisz. Annak érdekében, hogy Vendégeink mindig változatos és maradandó élménnyel hagyják el éttermünket, szezonálisan változtatjuk az a'la carte étlapunkat.

Vendéglátás

Azonban elengedhetetlen része az általunk nyújtott élménynek a kiszolgálás minősége. Felszolgálóink nem csak az ételekről adnak pontos tájékoztatást, hanem abban is megbízható tanácsadók lehetnek, hogy melyik italunk az, amelyik az étel ízét még élvezetesebbé teszi.

Éttermünkben megtapasztalhatja Ön is az olasz ízvilágot, a magyar vendégszeretettel fűszerezve.n

Szeretettel várunk!

Fűri Csaba és a La Casa csapata

Kik vagyunk mi?

Szakácsaink

Fűri Tamás

Executive séf

Füri Tamás vagyok a La Casa Ristorante séfje.

Mindig is imádtam főzni, kezdetekben inkább a hagyományos ételek elkészítése majd egy pár éves, az ausztriai Wagnerhof étteremben szerzett tapasztalatszerzési időszakot követően egyre inkább a különleges gasztronómiai élményt nyújtó ételek elkészítése lett a szenvedélyem.

Hatalmas szerencsém volt, hogy Ausztriában éveken keresztül nagyon nagy tudású séfek mellett fejlődhettem.

Szezonális étlapunkra próbálom mindig úgy kitalálni az ételeket, hogy az adott évszakhoz is alkalmazkodnak, valamint közkedveltek mind a magyar mind a külföldi vendégek körében.

Bottyán György 

mesterszakács

Tóth Tamás

szakács

Pizza szakácsaink

Szlopóczki Zoltán

A tanulmányaimat 1999 és 2005 között a Corvin Mátyás Kereskedelmi és Vendéglátóipari szakiskolában folytattam. A sikeres technikusi vizsgám után a Szentesi Kenyér Kft.-nél kezdtem dolgozni. Itt kezdődött el igazán az életre szóló szerelem a sütés művészetével. 5 éven keresztül dolgoztam a pékségben, ezek után pedig 2010-ben nagy fordulóponthoz ért az életem. Az utolsó balatoni szezonom után bekerülhettem a vendéglátás igazi világába, ami az elejétől fogva elvarázsol. A sütés számomra az elhivatottságot, szeretetet és életérzést jelent. Nagyon örülök, hogy immáron a La Casa Ristorante szakácsa lehetek és minden nap láthatom az elégedett arccal és teli hassal távozó Vendégeinket.

Tóth Zoltán